_MG_2649.jpg

Klankbord & mentor

De mentor geeft feedback en is een klankbord voor nieuwe initiatieven.

Wat is klankborden? Wat komt erbij kijken? Wat zijn de succesfactoren? 
Klankborden is een manier om ideeën en talenten van en bij ondernemers en/of medewerkers aan te wakkeren of aan te boren en in kaart te brengen, te ontwikkelen en op elkaar af te stemmen en zo nodig te verbeteren.

EyeTon is mentor voor bedrijven en organisaties. Het ondersteunen van bestaande, jonge en nieuwe ondernemers tot en met de motivering en toekomstontwikkeling van medewerkers, behoort tot de mogelijkheden. Maar ook veranderingen in de bedrijfsorganisatie of het afstemmen van de interne en externe communicatie, dus niet alleen onderling maar ook richting consument en/of leverancier/fabrikant spelen hierbij een belangrijke rol.

Na het in kaart te hebben gebracht van de belangrijkste punten en gesprekken, kunnen de aanbevelingen en verbeterpunten met de mentor in overleg met de opdrachtgever worden omgezet in actiepunten.

En verder.....

De ondersteuning beperkt zich niet alleen tot advisering, EyeTon kan ook de begeleiding (tijdelijk) op zich nemen. Ga naar contact om hier meer informatie over te vragen.

_MG_276.jpg

EyeTon helpt je graag verder

EyeTon is mentor voor bedrijven en organisaties in de optiekbranche.